ΑΕ Θύελλας/Αχιλλέα - ΕΡΜΗΣ 0 - 3 07/04/2019
 
  Πρωτάθλημα  
 

Ακόμα μια νίκη και άλλοι 3 βαθμοί που φέρνουν την ομάδα μας πιο κοντά στο όνειρο. Ο Ερμής νίκησε τη ΑΕ Θύελλας/Αχιλλέα στο τοπικό ντέρμπι του Κορυδαλλού με 0-3 και πλέον χρειάζεται 2 νίκες στα τελευταία 3 παιχνίδια με Ήφαιστο, Αμφιάλη και Καστέλα ώστε να αναδειχθεί και "μαθηματικά" πρωταθλητής.

Στο Α' ημίχρονο ο Ερμής μπήκε πιο αποφασισμένος και σκόραρε 2 τέρματα με τους Σταύρο Κίτσιο στο 19ο λεπτό και Παύλο Βύρη στο 32'.

Στο Β΄ημίχρονο οι παίκτες μας επαναπαύτηκαν με το υπέρ τους 0-2 και έριξαν την απόδοσή τους γεγονός που επέτρεψε στους ποδοσφαιριστές της ΑΕ Θύελλας/Αχιλλέα να αναθαρρήσουν και να κυνηγήσουν το γκολ που θα τους ξανάβαζε στη διεκδίκηση θετικού αποτελέσματος.

Μάλιστα μετά την έξοδο από τον αγωνιστικό χώρου του Κωνσταντίνου Στακάι λόγο τραυματισμού στο 60', οι αντίπαλοι μας επικράτησαν στο χώρο του κέντρου και δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για την επίτευξη ενός τέρματος αλλά όποτε χρειάστηκε ο Κώστας Δράμπαλης πραγματοποίησε σωτήριες επεμβάσεις κρατώντας το "μηδέν".

Έτσι σε μια ωραία αντεπίθεση στο 89ο λεπτό η μπάλα έφτασε,από πάσα του Θεοδωρόπουλου, στα πόδια του Γιώργου Μητρόπουλου, που με ψύχραιμο πλασέ στη γωνία έγραψε το τελικό 0-3.

Σίγουρα μια ακόμη σπουδαία επικράτηση για την ομάδα μας με μελανό σημείο όμως τον τραυματισμό του Κωνσταντίνου Στακάι, ο οποίος αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο κουτσαίνοντας, και αν ο τραυματισμός αποδειχθεί σοβαρός τότε θα είναι μια σημαντική απώλεια για την ομάδα μας ενόψει της κρίσιμης συνέχειας.

Απομένουν 3 τελικοί με "ενδιάμεσο" σταθμό τη Γιορτή του Πειραϊκού ποδοσφαίρου, τον Τελικό του Κυπέλλου στο "Γ. Καραϊσκάκης" για να κλείσει ιδανικά μια ιστορική χρονιά για την ομάδα μας.

ΕΡΜΗΣ: Δράμπαλης, Σταθινάκης, Θεοδωρόπουλος, Λαζάκης, Νταλάκος, Τζανιδάκης (87' Γιαννακόπουλος), Στακάι (λ.τρ. 60' Θωμάς), Βύρης (90' Υφαντής). Μούτσα (70' Μητρόπουλος), Κίτσιος

 


ΕΡΜΗΣ - Ήφαιστος 2 - 1 | ΕΡΜΗΣ - ΑΣ Ποντίων 1-0

 


 
1. ΑΠΟ Κερατσίνι 65
2. Αίας Σαλαμίνας 62
3. ΑΟ Παντζιτζιφιακός 50
4. Αμπελακιακός 46
5. Νέο Ικόνιο 44
6. ΑΕ Νίκαια 38
7. Ερμής Κορυδαλλού 36
8. Αστυπάλαια Κορυδαλλού 33
9. Ίκαρος Καλλιθέας 31
10. ΑΣ Ποντίων 31
11. Ένωση Α.Α. Ρέντη 31
12. Αναγέννηση Μοσχάτου 22
13. Φίλαθλοι 6
14. Νίκη Ρέντη 4
 

 
 
A' Κατηγορία 1ος Όμιλος
1 - 2
     
 


 
 
A' Κατηγορία 1ος Όμιλος
26η Αγωνιστική
ΦΙΛΑΘΛΟΙ-ΕΡΜΗΣ