ΤΕΧΝΙΚΟ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΤΙΜ 04/07/2018
 
  Γενικά  
 

Τεχνικός Διευθυντής του συλλόγου και φέτος θα είναι ο Γρηγόρης Δράγαζης (φώτο, πάνω σειρά / πρώτος από αριστερά), με την μεγάλη παραγοντική πορεία εδώ και πάρα πολλά χρόνια και ειδικά σε επίπεδο επαγγελματικών και εθνικών πρωταθλημάτων.

Προπονητής, θα είναι για 3η σερί σεζόν ο Βασίλης Σταύρου (φώτο, πάνω σειρά / δεύτερος από αριστερά), ενώ βοηθοί του θα είναι ο βετεράνος παίκτης του σωματείου Βαγγέλης Λαϊος (φώτο, πάνω σειρά / δεύτερος από δεξιά)– με την αθόρυβη εργασία και προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια στην ομάδα – και ο Γιώργος Γκουμαλάτσος (φώτο, πάνω σειρά / πρώτος από δεξιά), που είναι η νέα άφιξη στο τεχνικό τιμ του Ερμή. Έπειτα από μία σπουδαία καριέρα, ο πρώην παίκτης του Ερμή “κρέμασε” τα παπούτσια τον περασμένο Μάϊο και ανέλαβε τον νέο του ρόλο στο σωματείο.

Γυμναστής του Ερμή και σε αυτή τη νέα σεζόν, θα είναι ο άριστα καταρτισμένος Γιάννης Δάγλαρτζης (φώτο, κάτω σειρά / πρώτος από αριστερά), ενώ ο Νίκος Ζούκας (φώτο, κάτω σειρά / δεύτερος από αριστερά), ο οποίος ήρθε το περασμένο καλοκαίρι στον Ερμή Κορυδαλλού από τον Αστέρα Χαϊδαρίου, θα είναι για 2η σερί περίοδο ο προπονητής τερματοφυλάκων.

Τέλος, διοικητικά θα μεριμνούν, οι σπουδαίες μορφές του συλλόγου, ο Αντώνης Κανέρης (φώτο, κάτω σειρά / δεύτερος από δεξιά) και ο Αριστοτέλης Λύρας (φώτο, κάτω σειρά / πρώτος από δεξιά), οι οποίοι κατέχουν το πόστο του Γενικού Αρχηγού, στο πάρα πολύ οργανωμένο κορυδαλλιώτικο σωματείο, που φέτος συμπλήρωσε 90 χρόνια δημιουργικής και αξιοπρεπής ποδοσφαιρικής παρουσίας, στα πειραϊκά, αλλά και στα εθνικά πρωταθλήματα.

 


Ανανέωσε ο Κώστας Νταλάκος! | Ανανέωσε ο Σταύρος Λαζάκης!

 


 
1. ΑΟ Χαλκηδών 0
2. Ελλάς Ποντίων 0
3. Φίλαθλοι 0
4. ΑΕ Ικάρου Καλλιθέας 0
5. Ατρόμητος Κερατσινίου 0
6. ΑΕ Περάματος 0
7. ΑΕ Μοσχάτου 0
8. ΑΣ Δραπετσώνας 0
9. ΑΕ Μαύρος Αετός-Ολυμπιάδα 0
10. Αετός Κορυδαλλού 0
11. Ερμής Κορυδαλλού 0
12. ΑΕ Σαρωνικός Αίγινας 0