Πήρε τον Γιώργο ΜΟΥΤΣΑ o EΡΜΗΣ! 17/10/2018
 
  Γενικά  
 

Μια σπουδαία μεταγραφή πραγματοποίησε ο ΕΡΜΗΣ, ο οποίος απέκτησε τον Γιώργο ΜΟΥΤΣΑ, που θα αποτελέσει αρωγό της ομάδας στην φετινή προσπάθεια που κάνει και όχι μόνο.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που αποτελούσε "διακαή πόθο" του προπονητή μας Βασίλη ΣΤΑΥΡΟΥ, αλλά και πολλών μελών της διοίκησης, καθώς η μεγάλη ποδοσφαιρική του αξία, αλλά και ο εξαιρετικός του χαρακτήρας των καθιστούν πολύτιμη προσθήκη για κάθε ομάδα.

Ο Γιώργος έχει γεννηθεί το 1983 και αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις περιφερειακά της επίθεσης. Έχει μεγάλη έφεση στο σκοράρισμα και τη δημιουργία και εξαιρετική τεχνική κατάρτιση. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει παρουσιάσει τα διαπιστευτήρια του με τη φανέλα της Καβάλας (Β' Εθνική), του Νέστου Χρυσούπολης (Γ' Εθνική), του Ηρακλή Καβάλας (Δ' Εθνική), ενώ στα γήπεδα του Πειραιά έχει αγωνιστεί για πολλά χρόνια με τη φανέλα του Αετού Κορυδαλλού, αποτελώντας τον φυσικό του ηγέτη. Την τελευταία χρονιά αγωνίστηκε με επιτυχία στα γήπεδα της Αθήνας με τη φανέλα του Άγιαξ Ταύρου.

Όλα τα μέλη της διοίκησης περιμένουν από το Γιώργο να βοηθήσει με την εμπειρία και την αξία του την ομάδα στην μεγάλη φετινή της προσπάθεια, εμφυσώντας τα νέα μέλη της και δημιουργώντας ένα ισχυρό σύνολο.

Του ευχόμαστε δύναμη, υγεία και πολλές επιτυχίες με τον ΕΡΜΗ!

 


ΕΡΜΗΣ - Ελλάς Ποντίων 1 - 1 | Ανακοίνωση του Προέδρου ΚΩΣΤΑ ΠΡΕΚΑ

 


 
1. ΑΠΟ Κερατσίνι 68
2. Αίας Σαλαμίνας 65
3. ΑΟ Παντζιτζιφιακός 50
4. Αμπελακιακός 46
5. Νέο Ικόνιο 45
6. ΑΕ Νίκαια 41
7. Ερμής Κορυδαλλού 39
8. Ένωση Α.Α. Ρέντη 34
9. Αστυπάλαια Κορυδαλλού 34
10. Ίκαρος Καλλιθέας 31
11. ΑΣ Ποντίων 31
12. Αναγέννηση Μοσχάτου 25
13. Φίλαθλοι 6
14. Νίκη Ρέντη 4
 

 
 
A' Κατηγορία 1ος Όμιλος
1 - 2
     
 


 
 
A' Κατηγορία 1ος Όμιλος